O Autoru

Sa željom da svest o zdravim životnim navikama postane cilj kome težimo, kao i da se informacije o lekovima učine pristupačnijim svima koji su zainteresovani, u mojoj glavi zablistala je ideja. Odvažila sam se da uradim ono što odavno želim – počela sam da pišem i posvetila se temama koje se odnose na našu svakodnevicu, promociju zdravlja i farmakoterapiju. Ono što se kao nit provlači kroz moje tekstove je vizija koja obuhvata kako potrebu za dobrim zdravljem, skladom i harmonijom, tako i potencijale farmacije, kozmetologije i darova prirode, kao i naših mogućnosti da ih što bolje iskoristimo.

Zovem se Mirjana. Rođena sam i živim u Beogradu. Diplomirala sam na Farmaceutskom fakultetu i završila specijalizaciju iz farmakoterapije, čime se i danas bavim.

Poželela sam da stvorim tekstove koji će čitaocima biti bliski i jasni i u kojima mogu pronaći savete vezane za prevenciju zdravlja, informacije o lekovima, kao i predloge kako obogatiti i oplemeniti svoje duhovno biće.

Svi moji tekstovi napisani su na osnovu stručnog znanja, iskustva i ličnih impresija. Zato molim svoje drage čitaoce da ne pristupaju samomedikaciji i ne donose odluku o upotrebi lekova bez konsultacije sa lekarom.

Želim vam da uživate u čitanju i obogatite svoje znanje, kao i da, svi zajedno, učestvujemo u kampanji za očuvanje opšteg zdravlja.

(Visited 173 times, 1 visits today)